Un drum minunat!

teamxpert 20 yrsAnul acesta sarbatorim 20 de ani TeamXpert, de evenimente outdoor si de pasiune pentru lucrul in echipa:) Multumim clientilor, furnizorilor si tuturor celor care ne-au fost aproape si care au facut posibil acest drum minunat!

Este sarbatoare mare, caci Teamexpert Europe a ajuns la maturitate:) O maturitate ce are in spate 20 de ani de activitati pentru echipa, de evenimente in & outdoor ce au contribuit la inchegare de echipe, la eficientizari in comunicare, leadership sau management de proiecte, la diagnoza de echipa, sute de momente de sarbatoare pentru companiile partenere, mii de zambete pe fetele oamenilor impliniti in zona de business.
Suntem recunoscatori zecilor de clienti, ce au avut incredere in experienta si expertiza noastra si ne-au permis sa le fim alaturi in a construi echipe mai bune, mai performante, mai eficiente.
Au fost 20 de ani plini de provocari. Am trecut prin criza economica din 2008, cand cifrele de afaceri s-au zecimat. Am trecut prin criza sanitara a ultimilor 3 ani (cu multe interactiuni online sau hibrid), dupa care echipele inca incearca sa revina la o interactiune eficienta si sanatoasa. Strabatem noua criza energetica si economica a ultimului an, incercand sa ne adaptam noilor valori mondiale.
Iar, acum, la ceas de sarbatoare, privim spre noi orizonturi si noi oportunitati de reinventare!

Foto: TeamXpert

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: