Proiecte WeCare

WeCareTcSIn aceasta perioada mai dificila este momentul sa ne gandim la cei aflati in nevoie mai mare ca noi si sa ii sprijinim pe cei care ii ajuta in mod direct! Asociatiei Tabere cu Suflet – proiectul de responsabilitate sociala al TeamXpert – a creat mai multe proiecte WeCare prin care persoanele in varsta si cele vulnerabile sunt sprijinite sa treaca mai usor peste aceasta perioada dificila.

Este o perioada dificila pentru toti, in mod special pentru firmele din domeniul organizarilor de evenimente, turismului si cele conexe. Nu vrem sa ne plangem de mila insa, caci unul dintre lucrurile pe care le-am invatat in Tabere cu Suflet este ca atunci cand ajuti din toata inima pe cineva, fara rezerve, atunci primesti indoit inapoi.
Ca o paranteza trebuie spus ca experienta pe care am castigat-o in Tabere cu Suflet este una care poate schimba vieti! In bine, desigur:)

Asa ca, in loc sa ne plangem de mila, am ales sa ne concentram pe proiectele WeCare ale Asociatiei. Unul dintre ele este intitulat #TotulVaFiBine. Prin acest proiect sunt sprijinite persoanele in varsta prin procurarea produselor de stricta necesitate (medicamente, produse alimentare, produse de igiena, etc). Au fost oferite mai multe produse alimentare, in mod special produse lactate, lapte, iaurt.
Un alt proiect este Tabara de Acasa, care se adreseaza mai mult copiilor. Prin acest proiect, este recreata atmosfera de tabere, astfel incat copiii sa ramana conectati chiar si atunci cand sunt nevoiti sa stea in casa. Se fac zilnic jocuri, concursuri si diferite activitati, se spun povesti si se tin cursuri de sanatate. La aceste cursuri, care sunt deosebit de interesante, fiind sustinute de medici din Suedia si Romania, pot participa si adultii:) Cursurile sunt deschise si gratuite, inscrierile facandu-se pe siteul Asociatiei.

Daca doriti sa sprijiniti proiectele WeCare ale Asociatiei, va asteptam alaturi de noi ca voluntar. De asemenea, puteti da o mana de ajutor prin donatii sau prin depunerea formularului de 3.5% din impozitul pe venit. Mai multe detalii
Va multumim!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: