TeamXpert Sports Events: Prize Giving Ceremony

TeamXpert.169Castigatorii Trofeului TeamXpert Sports Events 2017 sunt Horatiu si Roxana Campian! Premierea va avea loc duminica, 6 mai, la Snagov, cu ocazia Weekendului Activ cu bicicletele si caiacele din Rezervatia de Nuferi.

Horatiu Campian a acumulat 213 puncte in clasamentul Trofeului TeamXpert Sports Events 2017, gratie victoriei de la  Duatlonul Tabere cu Suflet, precum si a locului 5 obtinut la Cupa Tabere cu Suflet MTB, traseul TeamXpert. Pe locul urmator s-a clasat dl. Cristian Burlacu, care a obtinut locul 3 la Duatlonul Tabere cu Suflet insa a castigat Trofeul Fair Play gratie gestului sau!   Podiumul a fost completat de Stefan Salagean, invingatorul Maratonului Tabere cu Suflet.

La fete, Roxana Campian si-a adjudecat Trofeul cu 205 puncte, fiind urmata de Ionela Dobrea, castigatoarea Maratonului Tabere cu Suflet, cu 140 de puncte. Pe pozitia a treia s-au clasat trei alergatoare: Anda Vieru, Nicoleta Burlacu si Diana Tapu cu 120 de puncte.

Felicitari tuturor participantilor, pe care ii invitam la premierea care va avea loc duminica, 6 mai 2018, la Snagov, cu ocazia Weekendului Activ cu Bicicletele si Caiacele din Rezervatia de Nuferi, organizat de Asociatia Tabere cu Suflet. Cu aceasta ocazie vor fi premiati si castigatorii Trofeului Tabere cu Suflet.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: