Trofeul TeamXpert Sports Events: Lideri noi

teamxpert-0750Dupa desfasurarea competitiilor din acesta vara, noii lideri ai Trofeului TeamXpert Sport Events sunt Dan Hriscu si Alexandra Clit.

In acest an, Trofeul TeamXpert Sport Events a strans pana acum nu mai putin de 38 de competitii la diferite discipline sportive. In mod evident, cele mai importante au fost Cupa Tabere cu Suflet Azuga MTB si Maratonul Tabere cu Suflet de la Azuga, precum si On Top of the World Bike & Run Fest de la Sinaia.

Dupa desfasurarea acestor competitii, in clasament conduce Dan Hriscu, care este practic neinvins in competitiile TeamXpert Sport Events. El a castigat atat Crosul de 10 km de la Azuga, cat si concursul de alergare montana de la On Top of the World.  Gratie acestor rezultate, el a strans 240 de puncte cu care s-a instalat confortabil in fotoliul de lider. Pe locurile urmatoare se afla Madalin Tanase cu 148 de puncte, iar ultima treapta a podiumului este de 3 sportivi cu 140 de puncte. Este vorba de George Stan, Stefan Salagean si Alexandru Grozea.

La feminin, cea mai activa a fost Alexandra Petronela Clit care conduce cu 170 de puncte stranse in 2 competitii, urmata de Maria Duta cu 154 de puncte si Nicoleta Ciortan cu 140 de puncte.

Clasamentul complet sa gaseste aici.

Urmatoarele competitii vor avea loc in luna octombrie, la Sinaia.

Foto: On Top of the World

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: